OKULUMUZDA I. DÖNEM I. VELİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

30.10.2023 119

Okulumuzda 17.10.2023 tarihinde velilerimizin yoğun katılımıyla veli toplantısı düzenlendi. İlk olarak okulumuz bahçesinde okul müdürümüz Ömer ADIGÜZEL velilerimize genel konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda öğrencilerin okulda uyması gereken kurallar hatırlatıldı. 1. sınıf öğrencilerimizin okula uyum sağlamaları konusunda veli-öğretmen iş birliğinin öneminden bahsedildi. 8. sınıf öğrencilerinin LGS sınavına hazırlık sürecinde oldukları ve bu yüzden çalışma alışkanlığı kazanmanın ve kitap okumanın daha fazla önem kazandığı vurgulandı. Velilerimizin sorunları ve talepleri ile ilgili çözüm önerileri hakkında dönütler verildi.

Daha sonra velilerimiz sınıflara alınarak sınıf rehber öğretmenleri ve diğer öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerinin  adakemik başarıları ve sınıf içi davranışları hakkında bilgi verildi.

30-10-202330-10-2023