Balaban Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 4 - Okulumuzun bahçesinde 4 dairelik bir adet lojman binamız bulunmaktadır. Lojmanımız kaloriferlidir. Lojman öğretmenler tarafından aktif olarak kullanılmamaktadır.
Servis Bilgisi: Öğretmen servisimiz vardır. Tüm öğretmenler Gevaş ilçe merkezinde ikamet etmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://balabanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KUŞLUK MAH. KARŞIGEÇİT 2 SK. VAN GEVAŞ BALABAN ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 4 GEVAŞ / VAN

Yerleşim Yeri - Kuşluk Mahallesi Balaban Sokak Gevaş/Van

Ulaşım Balaban Ortaokulu Gevaş´ın Kuşluk Mahallesi´ne bağlı Balaban Sokak´tadır.. Bitlis- Van ana yolu üzerinde bulunmakta olup her zaman ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gevaş ilçe merkezine 30 km, Van il merkeze 69 km uzaklıktadır. Gevaş-Balaban arası ulaşım süresi 20 dakikadır.